domingo, 25 de noviembre de 2018

1916-2006 Glend FordLos cuatro jinetes del Apocalipsis


Glenn Ford fue un actor canadiense-estadounidense. Destacó durante la edad de oro de Hollywood como uno de los actores más taquilleros de las décadas de 1940, 1950 y 1960, con una carrera que duró más de 50 años. Wikipedia
Nacimiento: 1 de mayo de 1916, Sainte-Christine-d'Auvergne, Canadá
Fallecimiento: 30 de agosto de 2006, Beverly Hills, California, USA
Cónyuge: Jeanne Baus (m. 1993–1994),
Hijos: Peter Ford
Cap a l'any 1961, amb la mare i en Rafel vem recuperar el Cine. Va se en la sala de carrer Mallorca xamfrà Castellijos, la sala "Versalles" La que més em van impressionar van ser "Los cuatro jinetes del Apocalipsis¡ La deguerem veure cap el 1963 o 1964, és una molt bona pel·licula, no l'he trobat per a baixar-la sencera, però aquests "trailers" donen una idea força clara del ideari de oa ple·licula. Els actors inmillorables.

Sí en "Los cuatro jinetes del Apocalipsis i tenia un magnífic " rol "Karl Bom va fer una interpetació genial del seu rol de destecat dirigent de la Gestapo. Ens va agradar molt, aquests tipus de pesonantges et fan preguntar què és el mal?

Si, vull assenyalar una que va fer en Karl-Heins Böm, el 1962 i que la mare i jo deguerem veure al cine Versalles cap el 1965, Los cuatro jinetes del apocalipsis. Hon treballava amb Glend Ford.
Aqui el veiem en una escena amb el veterà Charles Boyer, un getleman de la pantalla gran com s'ha anomenava al cinema.
Per a la mare i per jo, aquesta pel·licula va ser un referent i per a mi segueix sent-ho. descriu les pors i valenties humanes amb una profunda sinceritat. Et fa sentir el millor i el pitjor que pot viure un ésser humà, però alhora t'acompanya a comprendre que aquesta amarga dualitat és sostinguda per quelcom d'inconegut que mou el més profund de la criatura: expressió de Vida manifestada.

Movies Glend Ford and Bette Davis: Un Ganster para un milagro 1962 
Ver tambien en Facebook: Un ganster para un milagro

No hay comentarios:

Publicar un comentario