domingo, 25 de noviembre de 2018

1955 Siete novias para siete hermanos y más



Siete novias para siete hermanos,1958 en un cinema del barri de Gràcia. Una història en la qual tots ens sentiem bé, perquè, si haguéssim tingut la possibilitat d'anar a viure al camp la nostra vida s'hagués il·luminat, ni que el meu pare no destinguia entre una planta de patates o de maduixes, la meva mare ja l'hagués espavilat, perquè el pare es deixava ensenyar per la mare. 



Avui, 16 de novembre de 2018, sentint-me en aquells moments en que era al cine amb els pares, veien aquesta pel·licula que mostra ambfermesa però tendresa: la vida austera, potser dura, que es vivia temps enllà ,però solidaria, les persones s'agrupaven per tirar endavant i instintivamente aprenien a acceptar que sense l'altre no es podia compartir el goig de viure, creixer i convertir-se en un poble agermanat, amb baralles i tot, perquè no?

He trobat a Internet aquest vídeo en què
Howard Keel, ens explica com va prendre vida "Set núvies per a set germans". Aquest vídeo es degué gravar cap a l'any 2000. Cal dir que a Janet Powell i Rus Tamblyn encara se'ls pot felicitar per haver treballat en la pel·lícula, viuen i la recorden amb alegria.  Jane Powell (nascuda Suzanne Lorena Burceat, 1 de abril de 1929) és una cantant, ballarina i actriu Nord-americana que va aconseguir la fama a mitjans de la dècada de 1940 amb mot bons i diversos paperts.  Howard Keel , Nacscut com a Harold Clifford Keel (Gillespie, 13 d'abril de 1919 - Palm Desert, 7 de novembre de 2004) Fou un actor y cantant Estadounidense 




No hay comentarios:

Publicar un comentario